Úvod » Aktuality

Jarní část sezóny

publikováno 01.04.2019

Dobrý den všem rodičům a ostatním fanouškům,

Předem by bylo dobré nastínit situaci ohledně tréninkové plochy. Od dubna začínáme trénovat venku na trávě, jelikož hřiště na Slovanu není nafukovací a mladežnických mužstev je víc než dost, rozhodlo se vedení Slovanu, přistoupit k řešení téhle situace hledáním jiné tréninkové plochy. Podařilo se zajistit tréninkovou plochu na gymnáziu v Hejčíně. Kde je velké hřiště, nová malá umělka i šatny. Zároveň by neměl být problém tam trénovat i v horším počasí. Jelikož vedení gymnázia si dalo požadavek, aby na hřišti trénovali jen mládežnická mužstva (ne muži a dorost), proběhla schůze všech trenérů mládeže, aby mohli všichni vyjádřit své požadavky. Možností nebylo mnoho a za mě se mi podařilo vyjednat maximum z dané situace. Základem pro mě bylo udržet stavající termíny a časy tréninků i za cenu azilu v Hejčíně. Dobrou příležitostí pak bylo mít možnost trénovat opět 3 x týdně. Vím, že pro hodně rodičů budou tréninky v Hejčíně komplikací, ale věřte, že pokud jsme chtěli zachovat termíny PO a ČT, tak pak nebyla jiná možnost. Jako další nespornou výhodu vidím v tom, že spolu s námi bude mít stejný termín tréninků i ročník 2008. Tahle výhoda se ukazuje hned začátkem dubna, kdy mi mé pracovní povinnosti nedovolí se účastnit tréninků a zároveň zdravotní problémy Davidova syna Tomáše nedovolí zase jemu učást na trénincích, je možnost spojení tréninků s ročníkem 2008 vybornou variantou.

Z toho vyplývá, že začneme trénovat 3 x týdně, s tím že uterní trénink bude hlavně pro kluky, kteří nemají jiné aktivity a zároveň se bude využívat spolupráce s ročníkem 2008. Termíny tréninků budou tedy PO, ÚT, ČT vždy od 16:30 - 18:00 hod. Místo tréninků bude v PO - hřiště Slovanu, ÚT a ČT hřiště na gymnáziu v Hejčíně. V případě jakékoliv změny budete informování jedním z trenérů. To je asi vše k tréninkům, v případě dotazů se na mě obraťte.

Další věcí jsou turnaje, kdy začínáme v SO 20.4. v Hodolanech, kdy naši soupeři budou domácí Hodolany, Moravský Beroun a Troubelice, takže nás čekají krásné výlety. Uvidíme jak se klukům bude dařit, ale předběžně je domluveno, že po skončení první série turnajů by jsme se mohli přidat do soutěže ročníků 2008, ale uvidíme jak to vyjde. Pro kluky by to byla dobrá příležitost k posunu dál vzhledem k příští sezóně. Než začne sezóna určitě domluvíme nějaký přátelák, kde bychom zároveň udělali informativní schůzku, kde bych vás chtěl seznámit a hlavně se s vámi domluvit na některých věcech.

Trenér Petr Kundrt

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

Zahájení sezóny 2021/22
Novou sezónu odstartujeme jako starší žáci v okresním přeboru. Což pro nás znamená, že zůstaneme ve formátu hřiště na šířku s počtem hráčů 7+1. Trénovat ...

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz